Indkaldelse til stiftende generalforsamling i Havbakkedistriktets Mobilitetsforening

Indkaldelse til stiftende generalforsamling i Havbakkedistriktets Mobilitetsforening fredag den 8. marts 2019 Kl. 17:00 – ca. kl. 19:00 på Havbakkeskolen i Als.

En arbejdsgruppe med medlemmer fra de fem landsbyområder Als, Øster Hurup, Skelund, Veddum og Helberskov har sammen med Mariagerfjord Kommune og Nordjyllands Trafikselskab (NT) gennem et stykke tid arbejdet på et pilotprojekt omkring mobilitet for borgerne i de nævnte fem landsbyområder, der samlet set er blevet døbt Havbakkedistriktet. Pilotprojektet, der er støttet af midler fra både Trafikstyrelsen og Mariagerfjord Kommune, er nu så langt i forberedelserne, at det snart skal igangsættes.
Da Mariagerfjord Kommune ønsker at fremme en lokal forankring af projektet og tillige finder en tæt kontakt til de fem landsbyområder for vigtig, vil der blive stiftet en forening med mellemmer fra de fem nævnte landsbyområder.

Borgere, sommerhusejere, personer med erhverv eller som leder frivilligt arbejde i Havbakkedistriktet inviteres derfor til stiftende generalforsamling i den nye forening.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *