Skelund I.F’s grønne hjerter banker stadig

Lørdag d. 2/2-19 skød Skelund I.F. endnu en sæson i gang i foreningens 81-årige historie med den traditionelle standerhejsning, hvor 23 spillere mødte om til en let omgang træning, dog var der en masse afbud grundet sygdom og andet, mens en lille håndfuld mødte op alligevel trods skader og skavanker og støttede på sidelinjen.

Efter ca. en times tid nød stort set alle godt af den hjemmelavede varme suppe der blev serveret i klubhuset, mens endnu flere stødte til, til den efterfølgende ordinære generalforsamling.

Her mødte ca. 40 grønne sjæle op, for at lytte til bestyrelsens beretning og høre om klubbens regnskab. Blandt andet kunne bestyrelsen fortælle at Bo Lassen er kommet tilbage som træner, ligesom flere tidligere spillere også har fundet vejen tilbage til den grønne hold-ånd, så det ser ud til at vi får en rigtig god sæson med samling på tropperne. Bestyrelsen fortalte også at der de sidste par måneder har været lørdags-træning, hvor ikke mindre end 30 spillere har været mødt op.

Økonomien i klubben ser fornuftig ud, og bestyrelsen fik ros af forsamlingen for at gøre et godt stykke arbejde med denne. Der var kommet et forslag til bestyrelsen om at udvide bestyrelsen fra 7 til 9, da der var flere der ønskede at træde ind i bestyrelsen, dette blev vedtaget og 3 “gamle” bestyrelsesmedlemmer, der var på valg, blev genvalgt ligesom 2 nye bestyrelsesmedlemmer blev valgt ind.

Efter generalforsamlingen konstituerede den nye bestyrelse sig således:

Formand: Søren Engelhard Eriksen
Næstformand: Paw Larsen
Kassere: Søren Stad Nielsen
Sekretær: Peter Hansen
Øvrige medlemmer: Michael Busk, Troels Lykke Olesen, Simon Gerts, Allan Møller og Jeppe Lassen.

Ligesom flere meldte sig som frivillige hjælpere. Med dette års generalforsamling kunne der konstateres at flere hjerter stadig banker for den grønne klub i Skelund og alle ser frem til et nyt år med fornyede kræfter, fornyede idéer samt en ny træner.

Skelund I.F. glæder sig til at se både nye og kendte ansigter på stadion når den første turneringskamp bliver fløjtet i gang.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *