Skelund I.F Meget mere end en fodboldklub

Vi er nemlig også en social forening, der vægter det lokale fællesskab højt. Vi er venner på kryds og tværs af alder, bopæl osv. Vores passion er når vores drenge går på banen, i medgang og modgang og selv om man måske ikke interesserer sig for fodbold, så er der på sidelinjen et fællesskab af dimensioner. Her mødes vi alle til en sludder for en sladder.

Derfor vil vi gerne opfordrer alle med interesse for fællesskabet til at møde op i klubhuset nu på lørdag d. 2/2-19, hvor vi skyder endnu en sæson i Skelund Idrætsforenings historie i gang med Standerhejsning kl. 13:00, alle der har lyst til at prøve kræfter med en fodbold er velkommen til at møde op til en omgang træning og efterfølgende lækker varm suppe.

Derefter afholdes den årlige Generalforsamling kl. 15:30, hvor vi ifølge vedtægterne følger dagsordenen med bl.a. Bestyrelsens beretning, gennemgang af regnskab samt valg af bestyrelsesmedlemmer. Og sidder du der hjemme med en holdning eller en mening af den ene eller anden art, så kom i klubhuset på lørdag og giv dit besyv med så vi sammen kan skabe Danmarks Bedste sociale forening, nemlig Skelund Idrætsforening. Om ikke andet så kom og mød den nuværende bestyrelse, den nye bestyrelse, de frivillige, træneren og få en god sludder.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *