Krydderi på Bazaren

Bazar Skelund er kendt for sine faste fødevarestande som p.t. omfatter slagter, fisk, ost og grønt og flere af de andre stader er gengangere ved hver Bazar.

Og hver måned er der nye stadeholdere der finder vej til Skelund og vil prøve om deres produkt kan afsættes. Her i Januar er det Henrik med et stort udvalg af krydderier og the produkter du kan møde på Bazaren og håber mange vil hjælpe ham med et få en succes oplevelse.

Budskabet denne måned er også, at mange med fordel kan tjene lidt penge til udskiftning af garderoben.  Ikke så få gange har vi haft stadeholdere, der har taget tøj fra skabene med og er taget hjem fra Bazaren med kapital til at forny garderoben.

Inner Wheel har fortsat tjansen at sælge kaffe og kage, så der kan hygges og snakkes ved de opsatte borde, og hygges kan der også i baren som på lørdag foreslår gæsterne at få varmen med et sæt. Et sæt, for de uindviede, er 1 øl og 1 snaps og du slipper med en 20´er.

Solgårdens ridehal er hjemsted for Bazar Skelund, og til daglige er hestefolket bruger af både ridehal og arealerne omkring. P.t. er der ledige båse i stalden og mangler din hest et spændende sted at opholde og bevæge sig, kan du kontakte os, slutter Jan og Jess fra Bazaren.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *