Det bliver et spændende nyt år i Veddum og Skelund

Det nye år byder på ny børnehave og ny skole i Veddum og Skelund.

Den anden januar åbner Kirsebærhaven, Havbakkedistriktets private naturbørnehave. 18 glade børn og deres forældre skal møde leder Lise Lotte Laugesen og pædagog Jan Ladefoged Kristiansen samt gense medhjælper Jariya Panyacom, der har været vikar i Stjernen i flere år. Børnene kan se frem til en tryg hverdag i en lille institution med enestående muligheder for naturoplevelser, leg, læring og fordybelse.

Den tolvte januar mødes skolebørnenes forældre, for at tage stilling til den fremtidige skolegang. Skal det være folkeskolerne i Bælum, Als og Hadsund eller en friskole i Skelund?

Januar byder også på borgermøde om nye vindmøller og solceller i Veddum Kær.

Det og meget andet kan du læse i ”Det sker i januar februar i Skelund-Veddum”. Aktivitetskalenderen finder du på hjemmesiderne skelund.dk og veddum.dk samt på Facebook under Skelund-Veddum vores fælles byer.

Godt nytår
Jan, Jacob og Orla

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *