Jul i Veddum og Skelund

Allerede fra første weekend i december er der gang i julerierne i Skelund-Veddum, så der er rig mulighed for socialt samvær, god mad og indkøb af julegaver.

Vi starter med julefrokost og fodbold i Veddum lørdag. Søndag er der julemarked i Skelund-Veddum Hallen, hvor de 22 udstillere sælger julepynt og nytteting, der kan ligge under juletræet. Mandag kan vi så toppe op med fællesspisning i Veddum klubhus.

I år starter børnedagen i Øster Hurup Legeland lørdag den 15. Her vil der være mulighed for at lege og tumle og for at lave lidt kreativt eller spille et spil. Efter en gang æbleskiver og saftevand vil VIF sørge for, at børnene bliver kørt tilbage i klubhuset, hvor der er aftensmad, TV-julekalendere og forældrekaffe.

Øverst på ønskesedlen står en god børnehave i Veddum og en god skole i Skelund. Det har vi og takket være en stærk forældregruppe, vil vi også have det i fremtiden, men måske bliver det ikke på kommunale hænder.

Det og meget andet kan du læse i ”Det sker julen 2018 Skelund-Veddum”. Aktivitetskalenderen finder du på hjemmesiderne skelund.dk og veddum.dk samt på Facebook under Skelund-Veddum vores fælles byer. Du er velkommen til at skrive den ud til opslagstavlen, naboen, venner og bekendte.

Glædelig jul.

Jan Thøgersen, Jacob Hjul Seedorf og Orla Jørgensen

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *