Den Gamle Skole i Veddum

Kommunen har sat Den gamle skole (børnehaven) i Veddum til salg og den skal vi selvfølgelig købe så vi lokalt kan bruge den fremadrettet og ikke mindst af alt til den børnehave, som vi ønsker skal sikre byen fremover til også at skabe sammenhold og støtte til vores lokale samfund i og omkring Skelund og Veddum. Det er vigtigt, at vi står sammen nu og i fremtiden, for at sikre området ved skabe et område, som også er attraktivt i fremtiden.
Økonomisk er det den bedste løsning at børnehaven selv kan eje bygningerne. Hvis der en dag mod al forventning ikke skal drives børnehave længere kan områdets øvrige foreninger købe/overtage dem af børnehaven.

Hvordan kan vi hjælpe
Vi er derfor i gang med at indsamle penge til at købe børnehaven som skal huse børnehaven Kirsebærhaven- Havbakkedistriktets private naturbørnehave samt lokalhistorisk.
Vi mangler derfor noget kapital og I kan hjælpe til, ved at donere penge. Alt er en hjælp, så der er ikke noget der er for lidt eller for meget.
Da vi nok ikke kan nå at indsamle hele købesummen, inden bud skal afgives til kommunen om 14 dage vil Spar Nord hjælpe os med et lån, så medlemmerne af bestyrelsen og andre interesserede vil kautionere pro rate. Dette betyder at hver person alene hæfter for en bestemt andel af den samlede gæld.
Vi håber på, at vi får nok bidrag til at købe bygningerne, men vi søger også interesserede, som vil kautionere for en andel hver af 25.000 kr.
Hvis I ønsker at kautionere for en andel skal I henvende jer til nedenstående kontaktpersoner eller på mailen. Vi har brug for navn og adresse samt telefonnr. Så vil I blive kontaktet når vi har brug for yderligere oplysninger.

Indbetaling
Bidraget kan overføres til konto 9200 4577088468 eller på mobilepay på 30549928, husk at skrive jeres navn og adresse på.

Ved spørgsmål til projektet kan i rette henvendelse til:
Sophia Rasmussen 23805509
Trine Mortensen 22953489
Charlotte Christensen 30549928

Mail: dengamleskoleveddum@gmail.com

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *