Det sker i Veddum og Skelund i oktober – november 2018

Støtteforeningen Stifteren af Kirsebærhaven er kommet godt fra start, og de første 17 børn kan se frem til en stabil løsning, når området selv får mulighed for at drive børnehave. Børnehavens beliggenhed rummer enestående muligheder for naturoplevelser, leg, læring og fordybelse. Ved fornuftigt samvær med naturen og tid udendørs hver dag, lærer børnene at sætte pris på, og at være aktiv i og med naturen.

Det er let at lukke en kommunal institution. Nogle borgere råber op, men det går over. Hvis skoler og institutioner hvert år er med i politikernes sparekatalog, skaber det usikkerhed, som får flere folk til at flytte fra end til. Der er dog også en anden vej. I Jammerbugt går kommunen imod strømmen og satser på at holde liv i hele kommunen.

Butikker, børnehave og skole har alle brug for hinanden. Går det skidt for den ene, går det ud over de andre. Skelund og Veddum er aktive lokalsamfund, og vi skal nok klare det, men det er en stadig udfordring.

Det og meget andet kan du læse i ”Det sker i oktober – november 2018 Skelund-Veddum”. Aktivitetskalenderen finder du på hjemmesiderne skelund.dk og veddum.dk samt på Facebook under Skelund-Veddum vores fælles byer. Du er velkommen til at skrive den ud til opslagstavlen, naboen, venner og bekendte.

God fornøjelse.
Jan Thøgersen, Jacob Hjul Seedorf og Orla Jørgensen

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *