Både GULD og SØLV til Thor fra Skelund

Foto: Lars Bo Nielsen

Den forgangne sommer har budt på masser af solskin og strålerne har ikke mindst skinnet på Thor Hjul Seedorf fra Skelund og hans BMX-cykel.

Den 7. juli blev der kørt Danmarksmesterskab på Falcons BMX-bane i Aalborg og selvom Thor havde et enkelt styrt i de indledende runder, formåede han ufortrødent at kæmpe sig videre op gennem løbene og endte med, at køre over målstregen i finalen, som en flot nummer et og Thor blev dermed Danmarksmester.

I København, lørdag den 4. august, blev der i strålende solskin kørt Nordisk Mesterskab. Det var det største nordiske mesterskab i mange år og der var hele 440 deltagere. I Thors aldersklasse var der også mange deltagere, så kampen var hård og der blev i sandhed ikke givet ved dørene.
Men Thor kæmpede sig frem til finalen og formåede her, at ligge sig lige i baghjulet af en nordmand – denne placering holdt Thor under hele løbet og sluttede med en andenplads og en fornem sølvmedalje i Nordisk Mesterskab i BMX-cykling.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *