Bazar Skelund juli

Så er det Bazar tid igen og på lørdag har vi atter Claus fra Skelund, som du stiftede bekendtskab med i sommeren 2017, og han kommer på lørdag igen med sine lækre blåbær som nok skal blive afsat.

Desværre har vi atter en udfordring med en af vore fødevarestande.

For nogle år siden stoppede fiskemanden og efter nogle få Bazardage havde vi Gitte Fiskemand i hus, og samme oplevelse skete med ostemanden, hvor det igen lykkedes at få erstatning på banen med Ostemanden fra St. Brøndum. Og senest slagter Kent, der ikke længere driver gårdbutik og derfor ønskede at stoppe, men også her fik vi hurtigt ny Slawter, som alle har taget godt i mod. Og Kent er der stadig, da han fortsat kommer at griller de lækre pølser til frokost.

Denne gang er det Als bageren der takker af efter 6½ år, og vi er nu på jagt efter afløseren, som vi nok skal finde.

Vi har fuld forståelse, samt accepterer, at Als nu stopper efter så mange år, og vi er dybt taknemmelig over Als Bagerens opbakning gennem årene som begge parter har været glade for.

Desværre kommer beslutningen lige efter en anden træls oplevelse, hvor vi må erkende at vor lille lokale succes ikke er uden malurt, samt at ikke alle vil os det godt.

15 Bazar skilte opsættes forskellige steder i området hver måned og kun i den uge vi har Bazar, Vi har desværre ofte set, at enkelte af vore skilte for Bazaren er forsvundet, enten som udslag af drengestreger eller som samlerobjekt, men for nogle måneder siden måtte vi se ikke mindre en 4 små og 1 stort skilt blive fjernet, ja direkte stjålet og alle 5 var opsat på Teglbakkevej mellem Alsvej og Korupvej. Dette blev politianmeldt, men uden resultat (indtil videre).

Og i maj måned blev vi orienteret om en klage til Fødevarestyrelsen, som underligt nok kom fra Bazar ejer Jan iflg. de data vi blev forelagt. Faktum var her, at en borger havde anvendt muligheden for anonymt at anmelde på fødevarestyrelsens hjemmeside, og i stedet for sine egne data var Jan´s firma data indsat som klager. En ulovlighed at misbruge andres data, så det er anmeldt til både politi og fødevarestyrelse, men dog uden at de nævnte kan/vil gøre noget ved det.

Fødevarestyrelsen var i juni på besøg, og med få tilpasninger blev alle 5 fødevarer godkendt i forhold til at være en del af Bazar Skelunds månedlige marked, og de 2 fra styrelsen var imponeret over landsbyens populære marked. Vi håber naturligvis at klageren – trods sin utilfredshed og ulovlige handling – er tilfreds med, at vi faktisk har ordnede forhold hos Bazar Skelund.

I Jan og Jess´ univers eksisterer ikke problemer, men kun udfordringer og mon ikke vi også løser udfordringen med en ny bager til Bazaren. 2 andre lokale Bagere har ikke afvist muligheden, og er lige nu i tænkeboks, så måske når vi det ikke til lørdag, men så bliver det bare senere, og har du kontakten til en ny bager hører vi meget gerne.

VI SES LØRDAG

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *