Dilettant, forårsfest og Edith Piaf i Skelund og Veddum

Husk coach og parlør til udkantsdanmark når Veddum Amatør Teater spiller farce i salen. Det bliver hyle skægt, når Ejnar fra ornestationen søger integrationstilskud til billig arbejdskraft med pædagogisk ledsager fra storbyen.

Forårsfesten holder vi i hallen, hvor vi skal høre livemusik med den lokale supergruppe A-TEAM.

I kirken bliver der kærlighed, morfin og mirakler, når Thurø Musikteater spiller musikforestillingen om Edith Piafs usædvanlige liv fra gadesanger til legende. Kom og hør ”Spurvens” største sangsuccesser.

Du kan læse mere i aktivitetskalenderen på hjemmesiderne skelund.dk og veddum.dk samt på Facebook under Skelund-Veddum vores fælles byer. Du er velkommen til at skrive den ud til opslagstavlen, naboen, venner og bekendte.

Aktivitetskalenderen som PDF

Godt forår.
Jan Thøgersen, Jacob Hjul Seedorf og Orla Jørgensen

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *