Kursus – Bliv Robust borger

Den umiddelbare fordel ved at blive Robust Borger, er at du lærer at forebygge ulykker, forberede dig på udefrakommende hændelser (f.eks. vejret) og i det hele taget i større grad ved hvordan du kan hjælpe dig selv og dine nærmeste. En meget vigtig bonus ved at være Robust Borger, er at du, fordi du ved hvordan du skal agere i forskellige situationer, er med til at sikre at Redningsberedskabets ressourcer bliver brugt der hvor det giver mest mening og der hvor menneskers liv kan være i fare.
Et Robust Beredskab + Robuste Borgere = et Robust Samfund

  • Kender du til Redningsberedskabets kapacitet og kender du i den sammenhæng din egen rolle i beredskabet?
  • Hvis sirenen lyder, ved du så præcis hvad det betyder?
  • Kan du klare dig selv i op til 72 timer, uden el, vand og varme og uden at skulle handle ind?
  • Ved du hvad der sker når du ringer efter hjælp og kan du følge de instrukser du evt. vil få over telefonen? Kan du selv vurdere hvornår der skal ringes 112 eller 114?
  • Har I hjemme hos dig en plan for hvordan du/I skal agere hvis strømmen ryger, hvis der går ild i huset eller hvis det meste af huset pludseligt står under vand

Uddannelsen Robust Borger varer 2×3 timer og er ganske gratis. På uddannelsen får du udleveret et læringshæfte og Hjemmets Beredskabsplan og vi gør dig i stand til at lave din egen beredskabsplan når du har afsluttet uddannelsen.

Dette kursus afholdes d. 29. oktober 2017 kl. 10 i Skelund midtpunkt.

Arrangør er Veddum Landsbylaug og Skelund Landsbyforening.
Der er gratis forplejning.

Tilmelding til Marion Engelhard Kronbo 28 71 40 23

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *