THOR på Samsø

Motionsklubben THOR i Veddum arrangerer både motion og sociale begivenheder. Turen til Samsø, som foregår for anden gang, hører nok mest til den sidste kategori, Men et enkelt par fik også rigelig motion, idet de cyklede hele vejen fra Veddum til Samsøfærgen – og hjem igen!
Opholdet på Samsø var fra fredag til søndag og de 36 deltagere fra Veddum-Skelund havde Pension Stenvang næsten for sig selv hele weekenden.
Nogle cyklede en tur fredag eftermiddag, mens andre spillede fodbold, legede på legepladsen eller bare nød det fantastiske vejr. “De gamle” havde forberedt mad hjemmefra, som alle kunne nyde ved fællesspisning fredag aften.

Lørdag startede med fælles morgenmad, hvorefter man delte sig lidt op. En stor gruppe cyklede til Vesborg fyr, og spiste frokost i Tranebjerg på vejen hjem. I alt ca. 28 km. Andre cyklede en længere tur rundt på øen. Nogle tog bilen rundt. To var med “Dirch Passer Bussen” (guidet rundtur på øen) og nogle gik en tur.
Til eftermiddag var de fleste hjemme på pensionatet igen, hvor der var fælles kaffebord med boller og kage som nogle flittige deltagere havde bagt.
Eftermiddagen blev desuden brugt på hygge, fodbold, badminton, kongespil og madlavning, efterfulgt af fællesspisning til aften, hvor alle deltog.

Søndag startede et par friske damer med en tur i bølgen blå kl. 7.00.
Efter fælles morgenmad var der oprydning og rengøring. Nogle sluttede turen med en is i Nordby, inden turen gik mod Veddum-Skelund igen.
Alle havde fået masser af motion og frisk luft, max hygge og socialt samvær. Mon ikke det er blevet en tradition?
Bestyrelsen

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *