Håbets træ plantet i Veddum Byskov

For tredje år i træk, har vi holdt friluftsgudstjeneste i Veddum Byskov. Skovmessen, som vi kalder det, er hvert år arrangeret i fællesskab mellem landsbylauget og menighedsrådet, og rigtig mange har deltaget i gudstjeneste og fælles kaffebord bagefter med kager bagt af flittige frivillige.
I år er der reformationsfejring, og derfor har menighedsrådene i Visborg og Skelund besluttet, inspireret af Luther, at plante et æbletræ under skovmessen. Samtidig vil vi økonomisk støtte genrejsning af skov ude i verden.
Man siger, at Martin Luther for snart 500 år siden blev spurgt, hvad han ville gøre, hvis han fik at vide, at verden ville gå under i morgen.”Så ville jeg plante et træ i dag” skulle hans svar have lydt Et håbstræ – på trods.
Menighedsrådene har købt et stort flot Aroma-æbletræ, og FDFerne plantede det, mens spillemændene spillede og solen skinnede så smukt, som det sjældent er set i denne sommer!
Vi havde en dejlig gudstjeneste med æbler og talenter som tema, at kristendom er ikke bare ord, men også handling; og der var salmesang i sensommerlys til harmonika og violin.
Først i skumringen gik de sidste hjem mættet af kage og fællesskab.
Tak til frivillige, der gjorde det muligt, og til deltagere, der gjorde det hyggeligt!
Menighedsrådet og Landsbylauget

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *