Vin, delikatesser og knivsliber på Bazaren

Firmaet Virksomhedscenter Øst ejes af makkerparret Jan og Jess, hvor den ene af de 2 aktiviteter er driften af Bazar Skelund, vort faste månedlige fødevare- og handelsmarked på Solgården i Skelund.

Den anden aktivitet er ansvaret for Butikscenter Hadsund på såvel viceværtfunktion, vedligehold og aktiviteter for centret. Og det er velkendt for mange, at Butikscentret har haft et par ledige lejemål, hvor der nu er godt nyt for så vidt angår det gamle 2tal butikslokale.

Danny og Ninna Friis driver i dag butikken Friis Wood og Deli i Terndrup, og dette med et stort udbud af vine, udvalgte spiritusmærker, delikatesser og eksklusive knivsæt m.m.

Den 1. juli flytter de butikken til det gamle 2tal butikslokale, hvilket rigtig godt supplerer de øvrige butikker i centret som er Matas, Intersport, Mr. Tang, Netto, Marcus, Imerco, Centercafe og My Heart. Og med de mange turister der indtager både ferielandet og Hadsund er tidspunktet for opstarten den helt rigtige.

Danny og Ninna har flere gange besøgt Bazar Skelund med en dobbelt stand, og på lørdag er de atter klar til at vise dig et lille udsnit af deres store sortiment af kvalitetsvarer, så kig forbi og få en forsmag på herlighederne.

Knivsliber Lass besøger Bazaren hver 3. måned og det er her i juni han atter er klar til at friske de gamle sløve køkkenknive op med sine slibemaskiner. Og husk, at han altid har et lille udvalg af skarpe køkkenknive med til billige penge, så kig ind til Lass når du skal på besøg hos os i Bazar Skelund på lørdag.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *