Spring ud på landet

Det er hverdagen og de små ting der tæller. Landsbylivet har det hele.

”Her ser du 4 glade projektmagere og en glad sponsor. Igennem længere tid har Borgervækstgruppen i Skelund-Veddum arbejdet for at bevise at det lader sig gøre at belåne og projektere et nyt hus i deres lokalsamfund.

Man kan nu selv få syn for sagen idet der d. 17. juni kl. 13.00 – 16.00 afholdes et arrangement på en byggegrund i Veddum,   nærmere betegnet Mosevej 1.
Eurodan Huse, et velrenommeret dansk typehusfirma, Jutlander Bank, Hadsund afd. og Landdistriktsrådet i Mariagerfjord Kommune har alle givet ”tommelfinger op” til projektet ”Spring ud på landet” og enten bidraget med tid eller kontanter.

På dagen vil huset, finansieringen og lokalsamfundet præsentere sig selv på adressen. Både Borgmester Mogens Jespersen og 1. viceborgmester Leif Skaarup kommer til byen for at byde velkommen og selvfølgelig også for at se på ”hvad vi har gang i herude”.

Du er også meget velkommen – og begge landsbyforeninger/laug serverer pølser fra grillen og en kold øl/vand. Der vil i dagens anledning blive stillet et telt op.”

By-Media ,  Aalborg – har udviklet en hjemmeside til projektet hvor man kan orientere sig nærmere.
Se www.byggeprojekt.nu

Fra venstre Mads Kærsgaard, Mads Andersen Jutlander Bank, Peter Muhl, Jens Eriksen og Leo Korsgaard. Foto: Leo Korsgaard.

Yderligere spørgsmål?
Kontakt venligst Leo Korsgaard på 2429 1083, Peter Muhl på 2022 3810 eller Jens Eriksen 2546 8336

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *