For 4. år i træk kan vi bruge overskriften, at Skelund kalder op til næste Bazardag i Skelund og det er igen til en weekend, hvor man både kan besøge Bazar Skelund, Humanitær Genbrug og Skelund Nærkøb i samme weekend.

Bazaren holder som altid åben lørdag fra 10 til 14, og Humanitær Genbrug og Skelund Nærkøb åbner butikkerne både Lørdag og Søndag med en masse gode tilbud.

Bazar Skelund har jo sit koncept med fødevarestande, som i dagens anledning har fundet ekstra gode tilbud frem, plus en masse andre stande med både vin, kunst, glas, helse m.m.

En af de nye spændende stande er Friis Wood og deli, som er en ny butik beliggende i Terndrup. Ejer Danny har efter mange år i restauration- og vinbranchen etableret en hyggelig butik med vin, gavekurve- og personaleløsninger, specialiteter, eksklusivt køkkenudstyr som steakknive, Champagne sabel, skærebrædder og meget andet. Danny har taget et udvalg af hans varer med til Bazaren, og det er ”kvalivarer” til priser der matcher kvaliteten, som man vil møde på hans stand.

I flere år har vi budt på knivslibning på Bazaren, og Kim Knivsliber måtte sidste år sige fra grundet sit arbejde, men nu har vi lavet en god aftale med Lass, som mange kender fra dengang vi havde slagteri i Hadsund, og han vil være på Bazaren hver 3. måned som så er her i marts måned. Så medbring bare de sløve køkken knive denne gang.

Humanitær genbrug startede for 5 år siden i de tomme købmands bygninger på hovedgaden. Genbruget støtter Polsk-Dansk foreningen Roszkowo som gennem mange år har modtaget alt fra tøj til hospitalsudstyr, hvor hovedparten af disse effekter er donationer og indleveringer til genbruget. Humanitær genbrug har åben hver weekend hele året og denne weekend fejres fødselsdagen med, at der åbnes ind til lageret, hvor der står uåbnede kasser med ting og sager.

Bag Skelund Nærkøb står Veddum Skelund El og blomster, som startede helt tilbage i 1998. Ingemann har altid taget sig af El- opgaver af enhver slags, og Connie har haft ansvaret for butikken på Skelund Hovedgade med både el-artikler, hårde hvidevarer og blomster. Senere kom også brugskunst på hylderne og efter nogle år uden købmandsforretning i Skelund har Connie stille og roligt udvidet med dagligvarer som kaffe, toiletpapir, udvalgte frostvarer, øl, vand, vin og – ikke mindst – frisk bagerbrød. Derfor kan man i dag med rette kalde sig Skelund Nærkøb og udover, at man kan få sig en kop kaffe hos begge butikker, har de også et par store kagemænd klar søndag til alle med en sød tand.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *