THOR kontingent

Bliv medlem eller forny medlemskabet
Nu er det tid at forny dit medlemskab i THOR eller blive medlem.
Det koster 300 kr/år for enkeltmedlemskab og 500 kr/år for familiemedlemskab. Betales inden 15.marts (hvis du ikke allerede har betalt). Beløbet indsættes på konto: 9200-4587160841 og navne og personnumre (første 6 cifre) mailes til: kronbo@mail.dk
Kan også betales i Brugsen, hvor du også kan få en nøgle mod depositum 50 kr.

Motionsforeningen THOR i Veddum har eksisteret i ét år nu, og det har været et aktivt og begivenhedsrigt år!
Den stiftende generalforsamling i januar -16 viste stor interesse for mulighederne i den nye forening, som skulle tilgodese behov for motion og socialt samvær, samtidig med at den skulle fremme fællesskabet mellem Veddum og Skelund. Derfor fik den navnet: “THOR, motion og samvær, Veddum-Skelund”.
I løbet af året er medlemstallet kommet op på næsten 150 og disse har kunnet deltage i mangfoldige aktiviteter; ugentlig tilbagevendende aktiviteter som MTB og cirkeltræning tit med et socialt islæt ved fælles kaffebord bagefter. Fælles kaffe har også afsluttet pensionisternes formiddagsmotion, efter de har slidt med maskinerne!
Der har også været hold med yoga og slankehold. Mange ting kan lade sig gøre, bare nogen tager et initiativ!
Der har også været flere familieorienterede aktiviteter: Rundbold, hygge og grill; Cykeltur til Ø.Hurup med is og øl; Gåtur i Gravlev ådal med kaffe og kage og weekend på Samsø på cykel. I år kan man forvente flere aktiviteter af samme slags og nye spændende, hyggelige, sjove ideer, som medlemmer og bestyrelse tager initiativ til. F.eks. Rafleturnering er en ide til i år!
Torsdag d.19. Januar var der generalforsamling i THOR. Mange medlemmer kom og deltog i debatten. De to gamle foreninger: “Husflidsforeningen THOR” og “Veddum Oplysningsforbund” blev lagt ind under “THOR, motion og samvær”, så nu ejer motionsforeningen huset THOR, som er foreningens hjemsted.
Derimod blev deltagerne i generalforsamlingen enige om at THOR ikke skulle være en afdeling af VIF, men at man ville samarbejde!

Bestyrelsen

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *