Weekend workshop 11. og 12. februar

AFDÆK og OPDAG HEALING
Vi er blevet inviteret af Sissel Mong (Si-Ja) i Skelund, at holde en workshop for dem der er interesseret i at forstå deres færdigheder i det fysiske og ud over det. Vi kommer til at lære at leve mere i harmoni med vores menneskelige selv og vores højere selv (åndelige selv).
Dette er et ærlig og kraftfuld møde med sig selv, hvilket vil øge fokus, trivsel og forståelse af ens formål.
Det bliver en weekend fuld af dialoger med dybde og tryghed, energi øvelser, gruppeøvelser og meditation. Yoga, dans, musik, latter og tårer vil højst sandsynligt blive en del af oplevelsen, så vær forberedt 😉
Ved at investere i denne tid til dig selv med nysgerrighed og vilje til at ændre, vil du stå tilbage med forskellige værktøjer til at helbrede din fortid (give slip), give opmærksomhed til nuet og bringe endnu mere kærlighed og venlighed ind på din foretrukne fremtid. Det er sådan en dejlig mulighed for at samles med henblik på leg, udveksling og vækst.
Fra fredag til søndag vil der være muligheder for individuel healing og coaching, selv om du ikke haver mulighed for at deltage på workshop.

KURSETS UNDERVISERE:
Ole Jan Hustøl: 36 år, stolte far til to piger i alderen 3 og 8 år. Arbejder som konsulent / adfærdsmæssige analytiker hos Adult Habilitation i Rogaland. Været kursus og foredragsholder de seneste 10 år både for specialist- og den private sektor. Grundlægger af stil natur Ren Zhi Li, hvor en lærer til at komme i kontakt med sin oprindelige natur og udvikle sine energier.
Min store lidenskab i livet er at møde nye mennesker. Det er både smukt og taknemmelig for at have mulighed for at se, hvor smukt alt på deres egne unikke måder. Se deres gnist og indre lys. Hørelse hvilke valg man har truffet for at finde sig selv her på jorden. Selv har jeg oplevet både solsiden og mindre solrige side af livet. I 1997 var det første gang, jeg opdagede, at jeg kunne helbrede andre ved at tage på dem, også ved blot at tale med de involverede. Det har været en fantastisk rejse indtil videre, og jeg ser meget frem til at fortsætte.
Monica Abrahamsen: 31 år. Tilbringer sin dag med coaching, undervisning i yoga, guider meditationer, giver behandlinger og servere kaffe, mens hun minder sig selv og andre om deres sande natur og evner. Hun forelskede sig i yoga, NLP (Neuro Lingvistisk Programmering) og rejser, takket være en ulykke, en ex og lidt for meget selv-misbrug. Hun vågnede op til en ny måde at leve på.
Mange års intens søgen og refleksion åbnet døre for tilsyneladende uendelige værktøjer. Hun studerede, trænet og fandt ud af hvad der virkede for hende, og var endelig klar til at præsentere hvad der virkede for hende til resten af verden. Eller i det mindste til dem, der deler den samme nysgerrighed og spekulationer i dette liv, og hvad vi rent faktisk gør her.
Hvorfor jeg gør, hvad jeg gør: Jeg gør dette, så andre kan opleve glæden ved frihed, tillid og tilhørsforhold. Jeg vil gerne minde så mange mennesker som muligt om deres evne til at vælge og skabe mere bevidsthed samt i harmoni med resten af omverdenen. Forstå, hvordan vi arbejder er ofte det første skridt, og jeg ønsker at gøre disse værktøjer mere synlige og tilgængelig.

For nærmere information og tilmelding: (Tilmelding inden 01.02.2017)
abrahamsen.monica@gmail.com olejan.hustol@hotmail.com
Dato:
Lørdag 11.02.17 10:00 – 17:00
Søndag 12.02.17 10:00 – 14:00
Pris: 480,- (Prisen er inkl. et lille måltid hver dag samt snacks, frugt, kaffe og te på kurset.)
Adr: Nørkærvej 21, 9560 Hadsund

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *