Bazar-logo

Bazar Skelund i julens tegn

Presse november/16

November måneds Bazar er normalt omkranset af festivitas, og dette fordi Bazaren så dagens lys i november 2011, dvs. at vi her i november har 5 års fødselsdag.

Men de 2 Bazarejere Jan og Jess er begge travle folk med en del andre gøremål end Bazaren, og af lavpraktiske årsager har vi valgt at skubbe markeringen til 17. December hvor vi atter åbner for Bazaren, lyder de fra begge.

Bazaren denne lørdag har også en masse andet at tilbyde end festivitas, herunder nye stande, hvoraf kan nævnes lammeskind og – meget relevant i denne tid – lammefutsko. Og skal man fremhæve andet må det være, at flere har meldt sin ankomst med juledekorationer, julelys og alt det der hører sig til i juletiden. Danny er som vanlig også klar med et stort udvalg af juletræer.

Lidt markering sker der dog, idet Bazar Baren byder på Happy Hour fra kl. 13 til 14, hvor der er dobbelt op på køb af øl og vand. Og dette gælder også de obligatoriske sneøl der hører sig til i julen.

Som vanlig er Bazaren åben mellem 10 og 14.

bazar-annonce-nov-16

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *