Hjælp til foto fra ca. 1923

Kære borgere i Skelund!
Min morfar Kaj Jensen (født i 1909- død i 1995 i Aalborg) er født og opvokset i Skelund. Hans far Niels Jørgen Jensen ejede et automobilværksted (sikkert som den allerførste), som vi har nogle flotte billeder fra, jeg har vedhæftet dem. Vi vil gerne høre, om der er nogen, der kan genkende bygningen (hvis den eksisterer stadig) og evt. kan huske noget om, hvad der skete med værkstedet.

Desuden er der en skøn historie i familien: min morfar skulle som 9-10 årig have hjulpet sin far med at indlægge el i Skelund – men var der et elværk på den tid? Jeg håber, at nogen vil hjælpe og evt. vise dette opslag til ældre medborgere i Skelund.

Mange hilsner: Anne Mette Rasmussen, Aarhus

img-0106

img-0100

Redaktionen har en mail adresse til Anne Mette

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *