Skal der stadig ligge en Dagli’Brugs i Veddum?

brugsen

Hvad vil du gøre, hvis du en dag kører forbi brugsen, og der er lukket og slukket? Skræmmende ik’?

Men det kan blive til virkelighed, hvis ikke flere handler i vores lokale brugs.
Tænk over, hvor langt du skal køre efter alm. dagligvarer, hvis du skal på apoteket, hente eller sende en pakke, spille lotto, eller lige have et stykke brød til kaffen, når der kommer gæster uventet osv.

I Brugsen arbejder man målrettet for, at udvikle forretningen til fremtiden, samtidigt med, at det skal være et godt sted, at handle. Ikke kun for, at gøre en god handel, men også for, at møde andre og udveksle nyheder, om hvad der sker i lokalsamfundet. Det vil vi gerne blive ved med, men det kan ikke gøres uden jeres hjælp.

Derfor indkalder vi til borgermøde i Veddum sal omkring Brugsen’s fremtidige eksistensgrundlag Onsdag d. 9. november 2016 kl. 19.00

Hand’l hos os i dag, så er vi her også i morgen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *