John Mogensen tema i Skelund Midtpunkt

john

Fredag den 18. november kl. 18.00 er der John Mogensen tema i Skelund Midtpunkt.

Flemming Baade kommer og fortæller om John Mogensen og synger hans sange. Det bliver et helaftensarrangement, hvor vi starter med at spise John Mogensens livret, Dansk bøf med bløde løg og til dessert er der kaffe og gammeldags æblekage. Under spisningen vil Flemming Baade spille og synge John Mogensens musik. Efter spisningen vil der være foredrag og fællessang. Der vil også blive mulighed for at danse til den kendte musik. Det bliver en aften med god stemning og en masse nostalgi.

Spisning og underholdning koster kun 175,- kr.
Billetter kan købes på Skelund tanken eller hos Skelund Nærkøb.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *