Den Unikke Trio – Efterårskoncert i Skelund Kirke

Søndag d. 2. oktober kl. 16.00 besøger »Den Unikke Trio« Skelund Kirke med deres stemningsfulde og glade efterårsrepertoire.
Trioen består af Tina Siel, som er kendt for sin fløjlsbløde stemme, skønne fortolkninger af salmer og sange, sit altid gode humør og nærvær. Tine Lilholt er kendt fra sine mange år i Lars Lilholt band. Tine spiller både fløjter og harpe og er et geni til at finde ind i fløjtens sjæl i sine flotte improvisationer. Tine vil ligeledes ved denne koncert spille harpe, som hun nu mestrer og vil akkompagnere på dette svære instrument.
Pigerne vil blive professionelt understøttet af pianist Knud-Erik Thrane, som med sin indføling og smukke harmonier vil fuldende trioens ramme for en meget hyggelig og musikalsk efterårskoncert.

unikke-trio

Koncerten varer ca. 70 minutter og indeholder både danske, svenske, norske og engelske sange, ballader, viser og salmer.
Der vil være tale om et meget varieret program, hvor der også vil kunne nydes skønne instrumentalnumre. Der vil også blive lagt op til fællessang i løbet af koncerten med efterårets sange. Trioen har arbejdet sammen i 13 år og har med succes rejst rundt i landet, hvor der alle steder bliver meldt om fulde huse.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *