Hærværk på hjertestarter

hjertestarter-pil-venstre

Søndag formiddag blev jeg kontaktet, om at hjertestarteren lå på jorden og nogle af tingene som hører dertil var taget ud. Delene var stadig intakte. Tror ikke den har været i brug, og en test viste at den stadig er brugbar.
Mon ikke det kan være en efterfølger af Idrætsfesten lørdag nat? Det er for dårligt at sådan en livreddende ting ikke kan få lov til at hænge i fred. Er der nogen som har set noget vil jeg gerne vide det. Synes det er for lidt at melde til politiet.
Er meget taknemmelig for at jeg blev kontaktet således at skaderne blev minimeret.

Med venlig hilsen
Conny Gülche Westphael

One comment

  1. Der er nok en større del af os i skelund der måske kunne få brug for denne service. Derfor synes jeg også at det er for mildt at benævne det som hærværk. Uanset årsag, herunder den uinteressante idrætsuge, synes jeg det skal politianmeldes og man bør finde eventuelle vidner. Og skal det måske retsforfølges som terror ?. Det burde være inde i overvejelserne. Men selvfølgelig kan unge mennesker også få hjertestop. Vi er lidt derovre hvor man siger at det er vanskeligt at råbe de yngre mennesker op fordi hjernen er under ombygning.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *