Skelund Tennisklub 25 års jubilæum

Klubben fejrer lørdag, den 4. juni 2016, 25 års jubilæum for anlæggets indvielse.

Der er nedsat et jubilæumsudvalg i klubben, som har valgt at markere/fejre på forskellig vis.
Blandt andet en holdturnering, der hedder SKELUND OPEN REVIVAL, hvor mange af de ”gamle” koryfæer fra tidligere tiders Skelund Open er inviteret til at spille en jubilæumsturnering sammen med klubbens spillere. Endvidere markeres dagen ved, at der er ÅBEN BANE fra kl. 11.00-16.00, hvor byens borgere, nuværende og tidligere medlemmer og andre interesserede kan komme på anlægget og nyde lidt fra opstillet pølsevogn og fadøls bar, klubben er vært.

Fra ”dengang” Bent Roland, Bente Bonde, Henrik Bundgaard, Bo Sørensen og Thor Gustafsson
Fra ”dengang” Bent Roland, Bente Bonde, Henrik Bundgaard, Bo Sørensen og Thor Gustafsson

Klubben håber at rigtig mange kommer forbi på dagen og alle er hjertelig velkomne. Og fra formanden lyder det, at man ikke behøves at medbringe gaver ”bare bring dig selv”.

Klubben er i god gænge med 80 medlemmer og har aldrig i de 25 år der er gået været ved at ”lukke”. I øvrigt er formand Niels Ramskov og kasserer Bent Roland fortsat de samme som ved den stiftende generalforsamling 30. oktober 1989.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *