Skelund i Norsk TV2 Nyheterne

PrintNej, det er ikke 1. april eller udslag af hedeslag her i sommervarmen.

Norsk TV2 nyheterne, har meldt deres ankomst til Skelund torsdag den 12. maj kl. 13.00 hvorfra de vil lave et nyhedsindslag.

Baggrunden er denne mail fra TV2 Nyheterne til Jess Laursen.

   “Hei, jeg er reporter fra Norsk TV 2, Nyhetene, og vi tenker oss en tur til Skelund for å lage en reportasje om, hva som har skjedd der etter kommunereformen i 2007.

Så vidt jeg har forstått, er flere skoler nedlagt i Mariagerfjord kommune i etterkant, og jeg lurer på hvordan innbyggerne opplever dette i dag.

Hva har skjedd med lokaldemokratiet, hva med nærhet til skole, pleiehjem, bibliotek osv.

Det hadde vært fint om du kunne tatt kontakt med meg snarest, gjerne på telefon. Vi tenker å besøke Skelund allerede torsdag i denne uken.

Med vennlig hilsen  Connie Bentzrud  “

 

Der er lynhurtigt lavet aftale med Borgmester Mogens Jespersen, Skoleleder Jens Laurids Pedersen, Landsbyforeningsformand Marion Engelhard, og naturligvis Jess Laursen som repræsenterer regionens synspunkter.

ALLE… er naturligvis velkommen til at møde op ved Skelund Midtpunkt og bidrage til at skabe liv og stemning i byen, og det er i tidsrummet 13 til 15 de har varslet deres besøg i Skelund.

midtpunkt

One comment

  1. Helt ærligt. Da jeg så dette tænkte jeg på at slippe alt for at rende hjem og lave et banner hvor der stod “Hvor ingen skulle tro, at nokon kunne bu” . Til at hænge op på muren ved midtpunktet. Så skriver man: “Alle er velkomne til at møde op og skabe liv og stemning”! . Det skal vel ikke være en reklameudsendelse når nordmændene søger information. Vi bor i en tarm af en kommune hvor busforbindelserne halter i den grad. Når man skal til samtale på “jobcentret” hvor man ikke slipper ind før kl. 10, er der problemer hvis man vil med bus. Når byrådet snakker om nyt rådhus skal det “naturligvis” ligge i Hobro. Hvorfor dog det?. Motorvejsargumentet holder jo slet ikke,- for hvad skal byrådet med en motorvej? Lad så alligevel gå med det, men så bør man flytte jobcenter og andre forvaltninger ud i Mariager, Hadsund, Arden og Øster Hurup. Hvorfor er det os herude der betaler dyrt for at komme til lovpligtige møder for at få vores ret?. Mariagerfjord kommune burde aldrig have været. Det var tænkt som markedsføring. Hadsund hører naturligt mere til nord og syd end et hul som Hobro. Nu skal der så bygges stort i Hadsund. Ud mod vandet. Sandsynligvis vedtaget i Hobro. I Hobro vil de gøre Hadsund grimmere end dem selv. For stadig at have magten.
    Tror I jeg er den eneste der synes det?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *