Josefine søger arbejde

Antallet af borgere i Skelund udvides i disse dage med 1 ung kvinde.

Det er Josefine på 18, der har valgt at flytte fra mor og far på Djævleøen, og til sin onkel Jan på Teglbakkevej 42 i Skelund. Med sig har hun Chili og Soya, som ikke er ingredienser til kinesisk ret, men 2 Golden Retriever hunde.

Forhaven på Teglbakkevej 42 har aldrig set så flot ud efter Josefine er flyttet ind, og snart skinner baghaven nok lige så meget. Indenfor omfatter rengøringen nu også alle skabe og skuffer, samt hjørner der ikke plejer at få besøg af rengøringen, og det skal så være min anbefaling når Josefine nu er klar til at finde det job – deltid, fritid, fuldtid – som måtte findes ude i samfundet omkring Skelund.

Kig på hendes CV og sig til, hvis du er nøglen til at Josefine bliver endnu mere integreret i vort lokal samfund via et job.

josefine-CV

Josefines mobil står på CV og mit er 2447 9969.

Hilsen Jan – T42

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *