Jørgen Stormgaard fortælle om pagten mellem Karen Blixen og Thorkild Bjørnvig

Eftermiddags højskole mandag den 25. april kl. 15 – 17 Den bette Skole i Skelund Elkærvej 2.

Kom og hør Jørgen Stormgaard fortælle om pagten mellem Karen Blixen og Thorkild Bjørnvig. I foredraget gøres et forsøg på at beskrive, hvad der egentlig, og hvorfor pagten imellem de to venner fik katastrofale følger. Sandheden er ikke enkel, men når man læser de to digteres breve, Bjørnvigs bog Pagten (1974) og de fortællinger af Karen Blixen som hun skrev på baggrund af sit venskab med Thorkild Bjørnvig, begynder der at tegne sig visse mønstre. At indgå en pagt er på mange måder en ekstrem handling, og i dette foredrag beskrives pagtens forskellige etaper og de konsekvenser, som fik de to forfattere, og der gives et bud på, hvorfor vi stadigvæk fascineres af denne historie.

Pris incl. kaffe og brød 80 kroner
Alle er Velkomne Seniorklubben i Skelund

pagten

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *