Bazar med nyheder

Når Bazaren lørdag kl. 10.00 slår porten til Ridehallen op for april måneds Bazar, er det med et par spændende nye stande.

En af Bazarens mange faste stadeholdere igennem flere år er Mariagerfjord Vine med Mogens Bech som har et stort udvalg af både vin og spændende øl, men Mogens har et arbejde der nogen gange forhindrer ham i at være på Bazaren. Det er vilkårene for os Bazar ejere og da Mogens her i april er arbejdsramt har vi hentet en “april vikar” ind i form af Friis Vine fra Terndrup der, udover gode vintilbud, også har kaffe i sortimentet. Efter sigende har de nogle spændende gavekurve med på standen.

Og en anden ny stadeholder er Brigitte, som sælger køkkenmaskiner af mærket Thermomix, hvilket mange trofaste seere af MasterChef udsendelserne vil nikke genkendende til. Så alle med hang til god madkultur kan med fordel kigge forbi lørdag og tjekke, om der skal udvides med denne form for køkkenhjælp på hjemmefronten.

Vi ses lørdag til en god Bazar dag. Vejrudsigten lover regn lørdag, men så er det jo godt at Bazaren er indendørs, og når havearbejde er udelukket er det måske en tur til Skelund man skal overveje.    Bazar april 16

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *