Bazar Skelund klar til nyt år

Bazar Annonce jan 16

Bazar Skelund er nu inde i sit 5. leveår og Jan&Jess, makkerparret bag Bazaren, er overvældet over den opbakning der har været siden starten, og det gælder både fra stadeholderne og fra publikum, der hver måned besøger Bazaren.

Antallet af stadeholdere veksler mellem 15 og 25 alt efter årstiden, og alle er hver gang klar til at modtage de mange besøgende med både gode tilbud og et smil på læben. Og en lille solstråle historie er, at Bazaren har fået en del ”stamkunder” der både kommer efter den månedlige handel af ost, slagtervarer, fisk, grøntsager og bagerbrød, men også lige skal rundt og se om der er nye stadeholdere i ridehallen med nye spændende ting og sager. Vi er glade for alle, stamkunder og andre, der vil være med til at holde liv i vor landsbysucces i Skelund, lyder det fra Jan & Jess.

Bazaren er stadig ung, og det føler den ene Bazar ejer Jess sig også, trods forholdet at han runder et skarpt hjørne på lørdag. Hvilket skarpe hjørne der er tale om må man selv konstatere ved at møde op og være med til at fejre ham. Slagter Kent har taget den store Grill med og i tidsrummet 12 til 14 byder Jess på kød fra grillen og øl/vand fra baren til alle der vil være med til at fejre fødselsdagen.

Stadeholderne er naturligvis som altid klar fra kl. 10 og denne gang kan man godt tage de sløve køkkenknive med, idet Kim Knivsliber har meldt sin ankomst og er klar med slibemaskinen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *