Sidste Bazar i år

Udsendt pressemeddelelse.

Bazar Skelund i julens tegn.

Bazar Skelund holder åbent hver 3. lørdag i hver måned året rundt, også selv om det er lørdag den 19. december, 5 dage før jul. Der er åben mellem 10 og 14, og da Bazaren jo både byder på fødevarer og kræmmere, er der god grund til at besøge Skelund på lørdag for at se, om der var nogle spændende sidste øjebliks indkøb enten til julemaden eller på gavesiden der skal klares.

Vi ved på forhånd, at Als Bageri kommer med et hav af spændende jubilæumstilbud på kagesiden, og det ved vi fordi vi benytter lejligheden til at ønske Joan og Steen tillykke med deres nyligt overstået 25 års bagerjubilæum.

Julemanden har fået datoen for Jule Bazaren i Skelund, og vi har bedt ham komme kl. 10.30 så børn og barnlige sjæle igen i år kan hilse på og få lidt godter. Han har jo travlt, men vi skal nok holde på ham indtil kl. 12.30 så alle når at få en hilsen fra ham.

Bazar ejerne Jan Vestergaard og Jess Laursen slutter med en stor tak for opbakningen til vor Bazar i Skelund i det forgangne år, samt med et ønske om at alle får en rigtig god jul, samt et lykkebringende nytår.

Bazar Skelund - december

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *