Bazar-logo

Bazar med intelligente ure og gode tilbud

Bazar Skelund slutter efterårsferien af med gode tilbud.

Næsten hver måned har en eller flere af vore stadeholdere specielt gode tilbud, og oktober Bazaren afviger ikke, snarere tværtimod.

Da vor faste ostemand måtte melde fra grundet arbejdsulykke, købte Slagter Kent hans varelager og hans debut som ostemand har nu stået sin prøve ved de 2 sidste Bazar dage. Og det er gået ovenud godt, også så godt at vi nu både har en Slagter Kent og Ostemand Kent. Det vil Kent gerne markere lidt ekstra denne gang, og tilbud fra hans side er både X-large skafte koteletter og X-lagret ost til markedspriser, dvs. basis for en god handel hos ham på lørdag.

Danmark nok største markedsudbud af krydderier af enhver slags leveres ved mange af de større markeder af Michael Fanøe fra Veddum, og da de store markeder er lukket ned kommer det Bazaren til gode derhen, at Michael har meldt sin ankomst med den 10 meter lange krydderivogn, og der er næsten ikke det krydderi, du ikke kan finde hos ham.

Anden spændende stand er faktisk en Web butik, som på Bazaren vil vise de produkter han har fået succes med at sælge via internettet. Smartegadgets.dk ejes af Kim Nørdam Andersen fra Hadsund, og han har kastet sig over den sidste nye trend med ure, der kan andet end at vise klokken. Kim har ure, som fungerer som telefon, hvilket kan være en stor fordel, hvis bilen ikke i forvejen er udstyret med håndfri mobilsæt. Og du kan også modtage SMS via uret, bruge som tyverialarm og meget mere, så vi forventer stor interesse for Kim og hans stand på lørdag, siger begge Bazar ejere Jan og Jess.

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det betyder gensyn med flere af de stadeholdere, der har julestearinlys og andre ting til julen, og oktober er slet ikke for tidligt at købe ind til jul, da den jo har det med at komme som en overraskelse for mange.

Endelig plejer vi også at varsle, når Kim Knivsliber deltager i Bazaren, og dette for at man ikke forgæves medbringer køkkenknive, men han er helt klar på lørdag, så find dem bare frem og tag med på lørdag, slutter Jan og Jess.

HF - oktober 15

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *