Orgel og tapas

29882312

Søndag d. 4. oktober kl. 17.00 er der orgelkoncert i Skelund Kirke med Flemming Dreisig, som vil spille et populært program..

Vores fine orgel bliver trakteret af en af Danmarks bedste organister, som bl.a. spillede ved kronprinseparrets bryllup.

Flemming Dreisig er født i 1951 og blev domorganist i Maribo som 21-årig efter 19 år gammel at have taget eksamen fra Københavns Musikakademi. Hans virtuose spil og usædvanlige improvisationstalent vakte beundring allerede ved hans debut som 19-årig. Han var organist i Maribo Domkirke 1972-75, ved Helligåndskirken i København 1977-89, og 1983-88 var han professor ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Efter en periode i mindre organistembeder i provinsen blev han 2003 domorganist i København. Kernen i Dreisigs repertoire er den romantiske og senromantiske orgelmusik.

Efter koncerten vil der blive serveret et glas vin og tapas, så man kan få en lille snak inden man går hjem.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *