Udeblivelse af vand!

Redaktionen har modtaget nedestående læserbrev fra Per Værum Mikkelsen

I de gode gamle dage, var det sådan, at man blev varskoet med en seddel i sin postkasse, når en eller anden af en eller anden grund, havde brug for at lukke for vandet i et kortere eller længere tidsrum.

I går skete det igen – selvfølgelig UDEN varsel – vandet blev lukket i Skelund, mens jeg ventede på min svigermor (SVIGERMOR!!) skulle komme til kaffe OG jeg havde oven i købet lige “pelset” en mango og var aldeles fedtet ind i frugtsaft cirka op til albuerne. Så VUPTI stod man der, med kun en snorken vandhane, UDEN der kom en eneste dråbe og UDEN nogen anelse om, hvornår vi fik vand igen.
Altså måtte jeg vaske fingre i gammelt te fra termokanden og senere indtage svigermors medbragte kage UDEN noget som helst at skylle ned med (hun frasagde sig tilbudet om en guldøl!).

Det har, teknisk set, ALDRIG været nemmere, at få rundsendt en besked, enten via sociale medier, SMS, email, eller såmænd her på Skelund.dk. Så derfor vil jeg ønske, at den etat, eller de mennesker, som har brug for at afbryde vandet for en periode, i fremtiden vil advare de berørte borgere PÅ FORHÅND.

PS: Jeg fik hvis ikke nævnt, at jeg heller ikke havde nået et bad, inden vandet blev lukket i går, så mig og svigermor indtog tørkager med fedtet hår!!

vand

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *