Bazar Skelund på lørdag

De af Jer, der ikke er taget væk fra det danske ustadige sommervejr kan heldigvis hygge sig på lørdag med den månedlige Bazar, hvor vejrudsigten lige nu siger 20 grader og let regn.

Kim Knivsliber tager nogle pauser fra Bazar dagene, naturligvis fordi hans arbejde med knivene ikke kun holder 1 måned, og efter pause i Juni er Kim tilbage her i Juli.

Bazaren er nu inde i det 4. år og Juli måned er en stille Bazar måned, ikke mindst fordi de vrimler med både markeder og private loppetilbud i alle byer og på indfaldsveje m.m. MEN, det er kun hos Bazaren du henter de gode tilbud på Slagter-,  fiske- , grønt- , bager-  og ostevarer, så skal du på rundtur til markederne vil Bazaren være en af de mest oplagte at besøge på rundturen.

Slagter Kent griller som vanlig sine hjemmelavede kødfulde og gigantiske pølser, og denne gang supplerer vi med Happy Hour i Bazar Baren mellem 12 og 13, dvs. lige i middagsstunden, hvor du skal have din frokost hos Kent. Vi har fået opfordringen til at indkøbe dette svømmebassin for at opgradere omsætningen i baren, men den ligger indtil videre på tanke- og ide stadet. 🙂

Ølbad

 

 

 

 

 

 

 

Bazar Skelund - annonce juli 15

 

 

 

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *