Ny virksomhed – og borger – i Skelund

SkBenteMarkussenelund har fået en ny virksomhed og med denne følger også indehaveren Bente Markussen, der er flyttet ind i Skelund Hovedgade 35. Udover at fungere som privatbolig vil Bente drive sit reklamebureau GrafikNord fra samme adresse.

GrafikNord kan i 2016 fejre 10 års jubilæum og på kundelisten finder man spændende virksomheder som Aalborg City, Søgaards Bryghus, Auto-G, Penny Lane og mange flere.  Hæftet Blindes Jul kendes af de fleste, og det er også én af referencerne, man kan se på GrafikNords hjemmeside med adressen www.grafiknord.dk

Bente er klar til at hjælpe virksomheder, foreninger og private med tryksager, annoncer, design af logo, tekst, brevlinie, pressemeddelelser, illustrationer, design og  korrekturlæsning.

Bazar Skelund har allerede lagt den første ordre hos GrafikNord og dette med vor nedenstående flyer indeholdende alle Bazar-dage i 2015. Alle kan nu printe den og sætte på opslagstavle og/eller køleskabet, så man ikke går glip af den månedlige markedsdag i Skelund.

Kontaktdata er 50 51 50 60 eller grafiknord@grafiknord.dk

Flyer - Dansk og Tysk - 2015

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *