Borgervækst på rundtur igen

Fredag d. 12. juni var borgervækstgruppen igen på rundtur i Skelund-Veddum. Her i løbet af foråret er der nemlig solgt 3 ejendomme i området. Som sædvanlig havde vi en blomst samt gode tilbud fra områdets erhvervsdrivende og foreninger med til de nye borgere.
Første stop var på Vestervang 1 i Skelund. Vi præsenterede os, og manden der bød velkommen undskyldte mange gange at han ikke talte dansk, så vi slog over på engelsk. Richard og Florentina har købt ejendommen for nylig. De kommer begge fra Rumænien og han arbejder ved ”Nordic Beef” i Hadsund, (kreaturslagteriet), og hun arbejder i Aarhus. De er begge glade for området og Richard fortæller at de er blevet taget godt imod af borgere og naboer.

Richard Bogdan – Florentina var ikke hjemme. – arbejdet i Aarhus kaldte. Foto Leo Korsgaard.
Richard Bogdan – Florentina var ikke hjemme. – arbejdet i Aarhus kaldte. Foto Leo Korsgaard.

Vi skulle egentlig også have besøgt Teglbakkevej 29, men de var ikke hjemme. Faktisk er denne ejendom nabo til Florentina og Richard, så Richard lovede at give blomsten videre. Borgervækst kigger forbi ved lejlighed.

På Østgyden 2 åbnede Klaus Rasmussen døren og grinede lidt. Han havde hørt om os, og var med det samme med på at fortælle sin historie. Klaus har i længere tid ønsket sig at bo i hus, han syntes at det var kedeligt at bo i en lejlighed. – ” Når man har et hus er der jo altid noget at give sig til!”. Hvad enten det er haven eller huset – begge ting skal ses til, og det passer Klaus godt.
Før Klaus kunne erhverve sig huset, var der dog lige et par detaljer der skulle på plads. Det viste sig, at der ikke kunne opnås normal realkredit på ejendommen. Huset er derfor alternativt finansieret gennem et sælgerpantebrev. Hvis ikke ejendomsmægler – i det her tilfælde ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen -havde været vaks ved havelågen, havde Klaus stået med uforrettet sag. Det er Klaus rigtig glad for. Han bor nu i eget hus til samme beløb som lejligheden i Hadsund kostede. Det synes vi er en rigtig god historie.

Klaus Rasmussen, Østgyden 2, foran sit nye hus. Foto Leo Korsgaard
Klaus Rasmussen, Østgyden 2, foran sit nye hus. Foto Leo Korsgaard

14.06/Peter Muhl.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *