Bazar for drengerøve og Kirsebærvin elskere

Vejrudsigten siger regn Torsdag, regn Fredag, SOL Lørdag, regn Søndag….. så det kan kun blive endnu en fantastisk god Bazar dag på lørdag.

Toyota Hadsund har før deltaget med sine nyeste bilmodeller, og denne gang medbringer de såmænd en rød Ferrari samt en Toyota GT som ikke kun kan studeres udefra! På lørdag kan du kan få en tur på landevejene omkring Skelund for et lille beløb, som vi efter Bazar dagen sender videre til vor lokale Humanitær Genbrug (Dansk-Polsk forening) til støtte af denne gode sag.

Cykler er også meget velkomne på Lørdag og dette med formål, at man kan tage sig en cykeltur på Kirsebær stien mellem Skelund og Veddum for at se de mange nye Kirsebær træer der er plantet ved stien. Projektmidler har gjort det muligt at indkøbe og plante de mange træer, og projektet afsluttes med en markering kl. 12.30 i Bazaren.

Her vil Blomstergården og Borgervækst gruppen byde på et glas Kirsebærvin produceret på samme druer som dem, der senere vil pryde træerne på sti systemet, og der vil også være præsentation af projektet.

Ellers er alt ved det gamle, med gode tilbud fra Slagter, Fiskemand, Gartner, Ostemand, Bager, Vinmand, Glaspigerne, Træmændene, Sundhedsstandene og alle de andre kræmmere, der har fundet vej til Bazar Skelund på Lørdag.

Vi ses på lørdag.

Toyota og Bazar - fællesannonce

 

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *