3 gange 2 point på kontoerne

ørdag den 25-04-2014, spillede Både serie 6 og Serie 4 hjemmekampe.

Serie 6 spillede lokal brag mod nabobyen Veddum, når disse to byer mødes spilles der ikke bare om point men også håneret.

Lige fra starten af gik begge hold til den, men det var Skelund er i første omgang kom foran med 1-0 efter en feber redning af Veddums målmand landede bold ved en Skelund spiller og han fik den placeret yderligt og til højre for målmand, som forsøgte at nå den, men i over stregen rullede den og 1-0 til Skellund, Veddum begyndte derefter at jagte en udligning, og den kom efter et tvivlsomt dømt hjørne og et gult kort til Skellunds Johnny Zaar, som reducerede Skelund til 10 mand i 10 minutter, hvorefter Skelund begik et Straffe og Veddum om satte det til et mål og fik udlignet til 1-1, hvilket også¨var resultatet da der blev pause.

Skelund-serie-6-25042015-16

Efter Pausen kom Skelund ud med fyr og flamme og indenfor de første 10 minutter af 2. halvleg fik de scoret 3 gange, så der stod 4-1, derefter lavede Veddum en omstilling og begyndte at spille mere offensivt, i jagten på reducering, dette åbnede dem dog i det bagerste forsvar og Skelund, fik scoret endnu en gang så der stod 5-1. Efter den scoring gik luften lidt af begge mandskaber. Det skal dog siges at Skelund havde 3 ude med skader så de måtte kæmpe med kun 11 mand i det meste af anden halvleg.

Skelund-serie-6-25042015-69

Resultat: 5-1

Kampens spiller for serie 6 blev Jeppe Ladefoged.

Serie 4 spillede bagefter mod Mariager og efter kampen fortalte træner Bo Lassen

Vi vandt i dag 1-0 hjemme mod Mariager. Meget af tiden med rigtig godt spil, om end vi kun spillede os til få chancer. Det var en fornøjelse at alle blev ved at yde deres bedste og bevarende at tro på det hele kampen.Det betyder ikke noget, om målene scores i starten af kampen eller til sidst. Målscorer og fidus: Simon Gerts