Skelund Serie 6 tabte på hjemmebane

Weekenden bød på meget fodbold på stadion i Skelund både serie 6 og serie 5 spillede hjemme serie 6 mødte Vaarst/Fjellerad, dette endte efter 90 min. med et nederlag på 0-5, dog scorede Vaarst/Fjellerad, dog kun 4 da det første mål der blev scoret i en ellers vel spillet kamp fra Skelunds side, var et selvmål. Kampens spiller gik til Peter Støvring.

Serie 5 spillede hjemme mod Doense/Vebbstrup og efter at Doense var kommet foran i første halvleg med 2-0, så blev der vist god moral og vi fik udlignet til 2-2, begge mål scoret af vores debutant Rune Nygaard Larsen. Efter pausen indkasserede Skelund desværre 3 mål, og ifølge Bo Lassen var Skelund absolut godt med i hele kampen og sad nok med en følelse af, at Skelund nok burde have haft point i den kamp. Fidusen gik fortjent til en anden af vores nye spillere, Kasper Mogensen.

Serie 4 spillede i Vive og det blev en “herredyst”. Stor ros for indstillingen hos alle og efter træner Bo Lassens`s vurdering var Skelund en smule bedre det meste af kampen og kom foran ca. 25 min. inde i 2. halvleg, hvor Henrik Møller headede et godt indlæg på mål – ned i jorden og god fart på (helt efter bogen!), så målmanden ikke kunne nå at reagere hurtigt nok og bolden nåede lige 20 cm ind over stregen. Det sidste kvarter pressede Vive hårdt på og det gav nogle omstillinger til os og de havde også et par chancer. Udligningen faldt imidlertid først inde i overtiden og det er naturligvis drøn-ærgerligt, at vi ikke kunne tage 3 points med hjem. Fidusen gik fortjent til Simon Gerts.

Tekst og billeder Thomsenfoto ved Rasmus Thomsen

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *