Uafgjort i sæsonens første kamp

På en lidt kold og blæsende Skær Torsdag, spillede Skelund Serie 4 sæsonens første hjemmekamp mod Rosendahl. En kamp som gerne skulle vindes for at give en god start på sæsonen. Men Rosendahl havde andre ting i tankerne og efter ca. 5 min, oplevede Skelund deres første dukkert i denne sæson, modstanderne passerede skelunds målmand, og der stod 0-1, men det var åbenbart nok til at Skelund ville tage kampen op, og fik tilkæmpet sig et frispark som Mikkel Lund, satte ind i net maskerne bag Rosendahl`s maålmand, nu stod der 1-1, kampen var åben, efter ca en halv times spil,fik modstanderne på reposten fra et hjørne og 3 pragt fiber redninger fra Skelunds Målmand alligevel bolden prikket ind i netmaskerne til 2-1. Efter 37 minutters spil fik skelund endnu engang frispark på højre kant efter en hurtig omstilling, bolden blev sendt ind over og Rosendahl mente åbenbart der manglede spænding i kampen og ud lignede i eget net. 2-2. To minutter senere fik Skelund endnu en gang en hurtig kontra, og Simon Geerts fik bolden satte den i net maskerne, til pause resultatet 3-2.

I starten af anden halvleg kom Skelund ud med den samme fart og ivrighed som de sluttede anden halvleg med, de pressede på, men det var gæsterne der på et indkast fik bolden i net maskerne og der stod 3-3. Resten af kampen, bølgede frem og tilbage, men resultatet blev 3-3 da dommeren fløjtede af. Der blev i kampen uddelt 4 gule kort ligelig fordelt med to til hver hold.

Kampens Spiller fra Skelund blev Mikkel Lund.