Borgervækstgruppen slog til – igen!

PRESSEMEDDELELSE

borgervækst_1

“Borgervækstgruppen” slog til – igen!
Når der kaldes til karrieremesse i Gigantium, strømmer de unge studerende til fra alle sider. Dette scenarium udnyttede “Borgervækstgruppen” i Skelund-Veddum sig af i sidste uge, hvor over tusinde unge fra Aalborgs læreranstalter tørnede ud af sengen, for at få styr på karrieremulighederne, når de snart står med eksamensbeviset i hånden.
“Borgervækstgruppen” bevæbnede sig med masser af nylavede flyers, som blev sat i bilernes vinduesviskere og rundt om styret på de utallige cykler, der var linet op ved Gigantiums indgange.
Det blev også til flere positive samtaler med nogle af de unge, som, viste det sig, slet ikke ville afvise, at de kunne være interesseret i at flytte på landet – og heller ikke, at det eventuelt kunne blive i Skelund-Veddum området! En halv times kørsel til arbejde i f.eks. Aalborg afskrækkede ikke de potentielle tilflyttere, så endnu engang vejrer “Borgervækstgruppen” morgenluft og positiv stemning.
Næste træk i forbindelse med at få tilflyttere til de to byer, bliver når “Byggeri og håndværk” holder sin karrieremesse i Aalborg d. 7. maj, også da vil “Borgervækstgruppen” slå til med reklame for det himmerlandske område.
Derudover vil gruppens Skelund-repræsentant, Peter Muhl, agere “landsbyekspert”, når Mariagerfjord kommune stiller op med en stor stand i forbindelse med Forårsmessen i AKKC – endnu en mulighed for at profilere de små byer, og fremhæve de mange fordele der er ved at bo på landet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *