Årets Skelunder 2015

Til generalforsamlingen i Skelund landsbyforening den 10-3-2015, skulle der ifølge dagsordenen kåres, årets Skelunder, dette er en meget eksklusiv klub, som man kan komme med i. Med titlen medfølger en lille messing plade, med ens navn, og en buket blomster.
til general forsamling blev nedestående læst op, blandt andet grunden til hvorfor vedkommende blev valgt til årets Skelunder.

Der skal selvfølgelig lyde et stort tillykke til Jess Vibech Laursen​, med titlen.
(Det er jo ingen hemmelighed mere)

rest-Skelunder-2015

Årets borger 2015 er lokalpatriot i ordets mest sande betydning. Han har siddet i landsbyforeningen gennem 25 år. Han har givet bolden op til så mange positive udviklinger i byen de sidste mange år.
Vi nævner i flæng: blæste til kamp for Krohaven, sad i to perioder i byrådet og repræsenterede området, var købmand i byen igennem to år, er den ene ”Bazar-tvilling”, er nu i regionsrådet, ja faktisk næstformand i regionsrådet.
Vi taler naturligvis om Jess V. Laursen.
Og først nu er han i målgruppe for at blive årets borger i Skelund. Som bekendt kan ingen i den siddende bestyrelse komme i betragtning, og da Jess sidste år lempede formandsposten videre til mig, har vores valg været let.
Jess fremstår som Mr. Skelund, og ingen er i tvivl om hvor hvad og hvem skelund er efter at have snakket med ham. Jess har i høj grad også været med til at tegne billedet af en landsby der ikke giver op. Og et billede af en landsby hvor der er sjovt at bo.
Jess du fortjener hæderen. Tillykke med titlen Årets Borger i Skelund 2015.

rets-skelunder-2015

Billeder og Tekst: Rasmus Thomsen/ Thomsenfoto

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *