Skelund Serie 6 taber tæt træningskamp

Lørdag den 7-3, spille Skelund Serie 6, en træningskamp mod Veddum. Kampen blev spillet på banen i Veddum. Den første halvleg var en lidt rodet affære hvor Veddum fik sig sat på spillet og fik sig bragt foran både 1-0 og 2-0, som var resultatet ved halvlegen.
I anden halvleg kom Skelund godt igen og fik reduceret både til 2-1 og 2-2, men en tilbagelægning som skelunden`s målemand ikke fik sparket væk gjorde at Veddum fik sig bragt foran med 3-2 som også blev kampens resultat.
Der er snakket om at der skal spilles en returkamp, inden sæsonen starter, den anden kamp spilles i Skelund, tidspunktet er dog ikke kendt endnu.

Serie-6-Veddum-Skelund-12

Serie-6-Veddum-Skelund-4
(billeder og tekst af Rasmus Thomsen/Thomsenfoto)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *