Borgervækstgruppen har nået sin egen målsætning

Ung frisk fyr realiserer sin drøm i Veddum.

Veddum d. 27.03.2014
Arbejdsgruppen ”Borgervækst” fra Skelund-Veddum besøgte fredag d. 20 feb. Frederik Kondrup, der i den seneste tid har rumsteret på Sadelmagervej 6 i Veddum. Frederik arbejder indenfor landbruget, har mange jern i ilden og makker også biler ind imellem. Da vi ankom på adressen med ”indflyttergaven” fra vores lokalsamfund, var han og en kammerat ved at starte en bil op, – med en motor der lød noget ”forvokset”.
Som en selvfølge blev vi hurtigt gelejdet ind i køkkenet, og fik et krus kaffe i hånden.
Frederik fortæller: Jeg er jo vokset op i Møgelholt. Da jeg flyttede hjemmefra, prøvede jeg både at bo i Øster Hurup og Hadsund. Det duede ikke. Jeg erfarede hurtigt at jeg behøver plads omkring mig. Jeg kommer aldrig til at bo i et parcelhus med en lille ”frimærkehave”. Eller en lejlighed for den sags skyld.
”Jeg valgte Veddum fordi alle mine kammerater jo alligevel bor her i området. Hvad skulle jeg dog i en stor by. Det siger mig intet.”
Frederik har købt ejendommmen, der foruden stald, lader mv. rummer et delvist moderniseret stuehus på 238 m2. ” Der er da lidt at se til, og når jeg kommer hjem fra arbejde – ja så arbejder jeg bare videre på huset. Men det bliver rigtig godt. ” – ” Indtil videre er ejendommen udstyret med eget fyr, men på et tidspunkt kan det da godt være at jeg skal til at kigge på fjernvarme. Det er jo blevet billigt herude.”

fredrik

Frederik Kondrup og hans ejendom Sadelmagervej 6 i Veddum. Foto: Leo Korsgaard.

Borgervækstgruppen har hermed nået sin egen målsætning om at der indenfor et år fra 1. april 2014 gerne skulle være handlet 5 gange i Skelund-Veddum. ( Der er jo nok ikke videnskabelig evidens for at vi kan tage æren alene – men alligevel!) Vi hviler dog ikke på laurbærrene! Det er allerede planlagt flere fremstød indenfor den nærmeste fremtid. Mere herom senere.
Endnu engang tillykke til Frederik.

Med venlig hilsen Borgervækstgruppen.

Pia Thøgersen
Leo Korsgaard
Peter Muhl

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *