Bazar-logo

Bazaren fylder 3 år

Fødselsdags pressemeddelelse. Lidt historie for nye borgere og andre læsere af Skelund.dk

3 år er gået siden de 2 unge Skelund drenge Jan Vestergaard og Jess V. Laursen åbnede Ridehallen på Solgården i Skelund for 24 fødevare- og kræmmerstande

 

Tanken var, at disse stande skulle danne stammen omkring et månedligt marked i den aktive landsby Skelund, og navnet Bazar Skelund var bevidst valgt ud fra visionerne om et marked, der med tiden skal udvikle sig især på fødevaresiden. Og vi har mange ideer og planer der endnu ikke er ført ud i livet, lyder det fra begge d´herrer.

 

Opbakning fra stadeholderne har været bemærkelsesværdigt derhen, at både slagter, fiskemand, grønthandler og bager har været med fra starten, og målt på deres brede smil når dagen er omme, ser det ikke ud til at de har planer om at stoppe hos Bazaren. Ostemanden måtte vi udskifte i løbet af 2014, men det havde den naturlige forklaring, at Mette, der havde Osteforretning i Hadsund, besluttede at lukke sin ostebutik. Og Svend, der afløste Mette på Bazaren, har den lille pudsige forhistorie at han er den samme som i sin tid solgt sin osteforretning til Mette. En enkelt af kræmmerne, Glaskunst med Birthe og Kirsten, har ligeledes været med fra starten og både de ”gamle” samt alle de kræmmere der er fulgt efter, har været med til at gøre Bazar Skelund så attraktiv, at der er sand trafik kaos hele formiddagen når Bazaren den 3. lørdag i måneden åbner porten for de mange besøgende.

15. November fejrer Bazar Skelund 3 års fødselsdag, og udover de mange fødevare- og kræmmertilbud, vil vi også byde på kagemand og en forfriskning i baren. En fødselsdagskonkurrence hører sig også til, og stadeholderne bidrager med varer fra deres stande til flere gavekurve, hvor vinderne udtrækkes på dagen kl. 13.13.

 

Alle stadeholderne har lovet at have ekstraordinære gode fødselsdagstilbud klar til dagen, og vi har hørt fra Slagter Kent at han medbringer kølevogn med bl.a. 400 leverposteje der skal afsættes. Rekorden er 750 solgte leverposteje ved en tidligere Bazar, så man skal nok være hurtig hvis det er det, man går efter på lørdag.

 

Vi håber mange vil finde vej til Skelund den 15. november og hjælpe os med at fejre dagen, slutter de 2 Bazar ejere.

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *