SÅ KØRER TOGET…..

Den fælles arbejdsgruppe mellem Skelund og Veddum, der er nedsat under navnet “Borgervækst”, var fredag d. 5. september på deres første “velkomst-turne”. I alt 3 huse er der inden for de seneste måneder blevet solgt i området, og de lykkelige ejere blev begavet med blomster og et bundt værdikuponer, der giver mulighed for mange gratis glæder og gode tilbud fra byernes erhvervsdrivende, samt borgernes fremstrakte hånd i form af 40 gratis arbejdstimer.
“Bogervækst” har siden slutningen af 2013 arbejdet ihærdigt på at få Skelund/Veddum på landkortet – på den gode måde! Der er blevet lavet ny salgs-hjemmeside, som fortæller om områdets herligheder og muligheder, man har været på charmeoffensiv i Aarhus, man har haft kontakt til de mange ejere af tomme grunde i området, der er blevet søgt om fondsmidler, og der arbejdes i disse dage på at få udvidet samarbejdet med områdets ejendomsmæglere.
Indtil nu har projektet haft vind i sejlene, og arbejdsgruppen håber, at kunne få lejlighed til at trække flere ind i arbejdet med at “sælge” de to tvillinge-landsbyer – gerne unge mennesker der også ser kvaliteten i at få tilflyttere til området.

Bente og Erik Kolbæk er glade for deres nykøbte villa i Veddum - en villa der ville have kostet 5-6 gange så meget på Amager, hvor parret også har hus!
Bente og Erik Kolbæk er glade for deres nykøbte villa i Veddum – en villa der ville have kostet 5-6 gange så meget på Amager, hvor parret også har hus!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *