Skelund IF i nyt spillertøj

Med støtte fra Superbrugsen og Nilfisk er det blevet muligt for Skelund IF at investere i nye udebanedragter. Disse blev prøvet af i Astrup – og om det var dragterne der var held i, eller støvlerne det vides ikke, men det blev til en overlegen sejr på 6-0 i forårssæsonens anden sidste kamp, og dermed oprykning til serie 4.

Superbrugsens kunder har været med til at bestemme, hvor mange støttekroner Skelund IF skulle have ved hjælp af poletter i forskellige kasser alt afhængig om man støttede Skelund eller de to andre formål der var mulige at støtte.

DSCN2026

Repræsentant fra Superbrugsen Alex Mosbech er med på holdbilledet, Nilfisk havde desværre ikke mulighed for at deltage på dagen.

DSCN2063

På det andet billede er holdet igang med at give træner Bo Lassen den store lufttur efter oprykningen er i hus.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *