Støttekroner til Skelund IF

Flot økonomisk støtte til Skelund IF

Hvert år uddeler Energi Nord millioner af kroner til blandt andet lokale foreninger som en del af sponsoratet ForeningsEl. Udbetalingerne har netop fundet sted og har for Skelund IF betydet en kærkommen støtte på 9834,56 kroner.

Søren Engelhard for Skelund IF er i disse dage en glad mand, for foreningens arbejde med ForeningsEl har båret frugt. Det fik han synligt bevis for, da han forleden modtog en stor check fra Energi Nord.

– Vi er utrolig glade for den støtte, vi får via vores samarbejde med Energi Nord. Den økonomiske støtte giver os mulighed for hurtigere at realisere nogle af de aktiviteter og tiltag, vi gerne vil føre ud i livet i foreningen. I år har vi planer om, at pengene skal bruges til bl.a. træskur til opbevaring af vores nye telt. Det kommer forhåbentlig alle vores medlemmer – store som små – til gode, udtaler Søren Engelhard.

Sponsoratet går i alt sin enkelhed ud på, at interesserede via ForeningsEl får mulighed for at støtte en forening med to øre for hver brugt kilowatttime. Det er Energi Nord, der betaler de to øre, så et valg af dette elprodukt bliver ikke en dyrere løsning for kunderne. Styrken i konceptet er, at det kommer alle til gode; både kunderne og foreningerne – og Energi Nord, der bruger sponsoratet til at markedsføre sig på en ansvarlig måde. Alle har mulighed for at blive en del af ForeningsEl, og det er helt op til den enkelte, hvilken forening man vælger at støtte.

– Det glæder os hver gang, vi kan se, at vores støtte har betydet en forskel i den lokale forening. Foreningen bestemmer selv, hvordan de ønsker at bruge pengene. Det giver dem mulighed for at sætte ind lige nøjagtig der, hvor de har det største økonomiske behov. Som privat virksomhed er vi sat i verden for at tjene penge. Men når vi kan gøre det, samtidig med at vi også kan drage omsorg for andre, føles det rigtig godt, udtaler Key Account Manager Peter Nikolajsen fra Energi Nord.

17-juni-2014-049

 

Billedet er taget en træningsaften ved overdragelse af checken fra Energi Nord til Skelund IF

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *